Ballbinger

Ballbinger

Nå som ballbinger bygges over hele landet, har det i mange tilfeller kommet reaksjoner på uønsket lyd fra løkkene. Det vil alltid være en utfordring i de tilfeller hvor løkkene blir plassert i nær tilknytning til boliger. Noen synes at det er barnas gledesrop som er støykilden – mens andre opplever det som støy når ballen treffer vegg...

Ballbinger

Nå som ballbinger bygges over hele landet, har det i mange tilfeller kommet reaksjoner på uønsket lyd fra løkkene. Det vil alltid være en utfordring i de tilfeller hvor løkkene blir plassert i nær tilknytning til boliger. Noen synes at det er barnas gledesrop som er støykilden – mens andre opplever det som støy når ballen treffer veggen. De moderne stålbingene er imidlertid vesentlig mindre støyende enn de gamle trebingene.

Nå er det gjort noe med det som kan gjøres noe med – nemlig veggene. Vår leverandør har funnet frem til metoder som gjør ballbingene tilnærmet lydløse. Med sitt unike støyreduseringssystem senkes lydnivået svært mye i forhold til andre tilsvarende arenaer. Vi har også løse skuddvegger av samme kvalitet, i forskjellige størrelser.

Vi har også rimeligere tradisjonelle binger i tre eller kombinasjoner tre/stål, og disse er greie å bruke i områder hvor støy ikke er noe problem.

Ta kontakt for info og pristilbud!

Mer
  • Multiskuddvegg Medium Medium skuddvegg for fotball, håndball, basketball. Støydempet. Fåes også i både mindre og større versjon, og i flere fargekombinasjoner.

  • Multiskuddvegg stor Multiskuddvegg stor. Skuddvegg for fotball, håndball, basketball.Solid vegg i lyddempende materiale. Fåes også i både mindre og større versjon.Leveres i ulike farger.

  • Ballbinge - støydempet Multisportarenaene er bygget opp av moduler og derfor svært fleksible. De kan tilpasses nær sagt alle plasseringer. Banene har et unikt støydempingssystem. Detaljene i konstruksjonen absorberer og reduserer lyden raskere enn i andre vanlige ballbinger. Dette gjør den ideell

  • Multiskuddvegg liten Multiskuddvegg liten. Skuddvegg for fotball, håndball, basketball.Solid vegg i lyddempende materiale. Fåes også i både mindre og større versjon.Leveres i ulike farger.

  • Puttebinge Liiten ballbinge som gir de små store opplevelser! Meget solid og anvendelig "ballbinge" som er enkel å montere/demontere. Størrelse lxbxh 721x428x85cm. Kan plasseres ut som en oval eller rektangulær form. Kjempegøy med fotball på minimål.  Perfekt for barnehager, borettslag, messer,

  • Liten ballbinge / puttebinge i solide stålkonstruksjoner, for permanent plassering. Størrelse 721 cm x 428 cm x 131 cm.

  • Ballbinge i stål En prisgunstig og likevel solid ballbinge med søyler og vant i pulverlakkert stål. Leveres med 2 stk løkkemål og 2 stk basketballmål integrert. Banedekke er ikke inkludert i prisen. Vi kan levere helstøpt sportsdekke, kunsgress eller gummiheller. Dette kan bestilles utenom. Ta

  • Kvalitetsballbinge i tre og stål