Skateramper i betong

Skateramper i betong holder best i utendørs anlegg

Vi kan levere alt fra en enkelt rampe, til våre standard street anlegg og de helt store avanserte anlegg med pool, bowl osv. Anleggene er egnet for skating, BMX og inlineskating. Vi har levert en rekke ramper og anlegg i Norge, og et stort antall avanserte anlegg i Europa. Ønsker du et skateanle...

Skateramper i betong holder best i utendørs anlegg

Vi kan levere alt fra en enkelt rampe, til våre standard street anlegg og de helt store avanserte anlegg med pool, bowl osv. Anleggene er egnet for skating, BMX og inlineskating. Vi har levert en rekke ramper og anlegg i Norge, og et stort antall avanserte anlegg i Europa. Ønsker du et skateanlegg i betong, er du kommet til rett sted! 

Her ser du et proffanlegg, levert av vår produsent, i bruk: https://youtu.be/pPhCcqmGRLM

Betong absorberer fukt på en annen måte enn tre, holder lengre, gir den rette friksjonen mellom skateboardet og underlaget, krever lite vedlikehold og har naturligvis lengre holdbarhet enn alle andre alternativer.

Anleggene ivaretar skaterens interesser optimalt i forhold til bruk, kjørelinjer, muligheter for gjennomføring av Trix osv. Samtidig er anleggene planlagt i forhold til regler vedrørende sikkerhetsavstander, så her er ingenting tilfeldig. I denne kategorien viser vi deg et utvalg av vårt meget omfattende program av enkeltramper, som kan settes sammen til alt fra et nærmiljøanlegg til en hovedarena for skating!

Mer