Skateanlegg
Skateanlegg

Skateanlegg av betong eller tre og finer? Vi fører begge typer anlegg. Uansett valg, vi har løsningene! Vi kan levere alt fra komplette, avanserte proff-anlegg til enkle ramper.

I Nova Gorica har de laget den største skateparken i Slovenia. Anlegget dekker mer enn 1200 kvm, med et Bowl- og et Streetområde, begge laget utelukkende av betong: Fra forhåndsstøpte Concrete Rudolph elementer, supplert med plasstøpte betongkonstruksjoner.

Hvert år siden åpningen har profesjonelle skatere fra hele verden møttes for å gjøre de mest spektakulære triksene på betongen på Flowgrind Contest. I mai 2016 reiste 14 profesjonelle fra 10 land til hovedkonkurransen, blant annet russeren Max Kruglov. I tillegg var det konkurranse for kvinner, for amatører opp til 16 år, og en konkurranse for beste trick. Noen høydepunkter er vist i videoen https://youtu.be/pPhCcqmGRLM

Den som ønsker å følge Flowgrind Contest i juni 2017 live, kan finne programmet og all informasjon her: http://flowgrindcontest.com/

Vi har levert en rekke skateanlegg i Norge. Anleggene leveres med ramper og beslag tilrettelagt for skateboard, BMX, inline skøyter osv.

Skateanlegg kan i stor grad finansieres over spillemidler og ved hjelp av andre fond og stiftelser. Idrettslag, skoler, naboforeninger, lag osv kan søke om spillemidler.

Ønsker du mer info om våre skateanlegg, ta kontakt på info@arealconsult.no, så er du i gang!

LEAVE YOUR COMMENTS

* Type Code