Produsenter og samarbeidspartnere

AREALCONSULT AS har på bakgrunn av 20 år i markedet, opparbeidet seg stor tillit og anseelse blant leverandører og kunder. Vi er hovedleverandør i Norge for flere av de mest innovative bedriftene innen Urban Design og idrettsutstyr i Europa. Arealconsult AS har levert skateanlegg, benker, aktivitetsskulpturer, klatreanlegg, lekeapparater og idrettsutstyr til en lang rekke prosjekter i Norge. Arealconsult er også leverandør til det offentlige, en rekke firma, borettslag, barnehager og skoler. Nå er lekeapparater tatt ut av vårt sortiment til for økt fokus på prosjektleveranser av andre møbler og utstyr til skoler, idrettshaller, barnehager, bevertning, parker, anlegg og bedrifter. 

CONCRETE SPORTSANLAGEN Er vår produsent av skateramper og anlegg. Vi kan levere alt fra enkle ramper til store avanserte skateanlegg. Vi har mange anlegg og fornøyde kunder å vise til! Dette er skateanlegg slik skaterne selv ønsker det utendørs! Concrete leverer også klatrevegger, klatrefigurer, minigolfanlegg med mer. Følg lenken og oppdag alle mulighetene dette kan gi for ditt anlegg!

ERLAU er vår tyske produsent av Park og Prosjektmøbler, samt annet utstyr til møblering av utearealer. Erlau, har levert, benker til jernbanestasjoner, busstasjoner og andre byrom på mange av de mest sentrale og kjente plasser i Europa: Berlin, Moskva, Bern, München osv; listen er lang. I Norge har vi også levert bord og benker til en rekke prosjekter, både av privat og offentlig karakter.
Benker med infrarød varme i sete og rygg: Som en kuriositet vil vi nevne benkene vi har levert blant annet til Avinor. Benkene har infrarød varme i sete og rygg. Dette betyr at man kan sitte ute hele året, uavhengig av temperaturforhold. Benkene holder i eksempelvis ved 10 kuldegrader, en varme på rundt 4 grader som så økes til behagelige 23 grader når man setter seg ned! Produktene fra Erlau er vedlikeholdsfrie og kan stå ute hele året. Benkene leveres med 10 års garanti.

TIPTIPTAP  En samebeidspartner innen ballbinger, møbler og skateanlegg i tre. 

NIJHA
vår Nederlandske produsent av idrettsutstyr / idrettsanleggsutstyr er absolutt innovative og har solide og elegante produkter som passer godt inn i vårt konsept, ”Innovative produkter – til aktivitetsmiljø!"
Som leverandør av utstyr, til Håndball EM og VM – er Nijha en velkjent merkeleverandør.
Vi gleder oss til å motta en henvendelse fra deg!

Velger du oss, kan du være trygg på at du har beskrevet noe unikt, med høy kvalitet, som vil være der i lang tid fremover!

Vi har vært leverandør i 20 år, til små og store prosjekter i hele Norge!