Skateramper i tre

Skateramper i tre er et prisgunstigere alternativ til betongramper og også av god kvalitet.

Våre skateramper i trekonstruksjoner er ekstra slitesterke, har enkelt utskiftbare kjørebaner og en holdbarhet på 7 - 15 år når de brukes ute. Inne er holdbarhetstiden lengre. Kjørebaner slites over tid og bør skiftes (noe avheng...

Skateramper i tre

Skateramper i tre er et prisgunstigere alternativ til betongramper og også av god kvalitet.

Våre skateramper i trekonstruksjoner er ekstra slitesterke, har enkelt utskiftbare kjørebaner og en holdbarhet på 7 - 15 år når de brukes ute. Inne er holdbarhetstiden lengre. Kjørebaner slites over tid og bør skiftes (noe avhengig av bruk), etter ca. 5 år. Dette er imidlertid en enkel operasjon ettersom alle banebeleggene er montert med torxskruer. Kjørebanene består av to lag med kryssfiner og det er kun det øverste laget som trenger å byttes ut. Vi har en rekke ferdige planløsninger for mindre skateanlegg som er utviklet av og for proffe skatere.Vi kan levere alt fra enkle ramper til komplette avanserte anlegg. Vi arbeider sammen med deg i planleggingen av skateanlegget, utarbeider tilbud og gjennomfører leveransen. Skateanlegg i tre er en sikker vinner innendørs. Utendørs er våre anlegg tilpasset vær og klimaforhold slik at de skal ha en lengst mulig holdbarhetstid. Bruker du treramper har du store muligheter for besparelser i form av egeninnsats ved montering, i tillegg til at rampene er mer prisgunstig enn eksempelvis betongramper. Treramper er generelt 2 til 2,5 ganger rimeligere en betongramper. (Du får 2 til 2,5 ganger flere ramper i anlegget ditt). Vi har levert mange anlegg og har gode referanser. 

Her finner du og BASE monolitth skateanlegg, 

Dette er skateanlegg som er heldekkende og selvbærende. Mao. de kan plasseres hvorsomhelst på søyler. 

Denne typen skateanlegg har en unikt monolittisk struktur. Du kan plassere den hvor som helst, selv uten et asfalt underlag. Hele strukturen er installert på betongsøyler (Ø 30cm) 20-50cm over bakken. 

De viktigste fordelene ved monolittens Skateparks: 

1. Ingen sprekker mellom graderinger og rideflate, høyere sikkerhet mens riding og ridehastigheten er ikke berørt fordi de øvre lag av kjøreflaten er montert i en vinkel på 45 grader. 

2. Mindre skader ved fall. 

3. Vesentlige økonomiske besparelser, fordi underlaget ikke trenger noen forberedelse.

4. Det kan installeres hvor som helst. 

Denne typen parker er tilgjengelig i flere konfigurasjoner: Eco, Base, Base + og Pro. 

 

Alle Skateparkelementer har blitt designet av profesjonelle ryttere og er egnet for skateboardere, rollerskatere, BMX og scooter ryttere og produsert i henhold til sikkerhetsstandarden EN 14974: 2010. 

Vårt skatepark utviklingsteam har 10 års erfaring på dette feltet. Alle elementene har blitt produsert industrielt ved hjelp av Computer Numerical Controlled (CNC)-teknologi for skjæring, som sikrer at støttestrukturer opprettholder sin form, og derav bidrar til lang levetid på hele produktet. Materialene som brukes er værbestandig. Dette sikrer lang levetid på skateparkene også under vanskelige forhold. Ride-flater på våre standardprodukter er dekket med høykvalitets vanntett bjørk kryssfiner med antiskli fenylbelegg. 

Kun Torx-skruer blir brukt for sammenføyning av elementer for å sikre sterke og stabile forbindelser. Siden skateoverflaten er dekket med to lag kryssfiner, må bare det øvre laget byttes ut når det en gang blir slitt ned. Dette sikrer lavere vedlikeholdskostnader. 

Mer