M 500 Base Monolith Skateanlegg

Monolith skateanlegg

Denne type skateanlegg har et unikt selvbærende kosntruksjon. Du kan plassere den hvor som helst, direkte på grus eller en ujevn flate uten asfaltunderlag. Hele konstruksjonen installeres på betongsøyler (Ø 30cm) 20-50cm over bakken.

De viktigste fordelene ved Monolith Skateparker:

1. Ingen sprekker mellom graderinger og kjøreflater, høyere sikkerhet mens man skater, og hastigheten er ikke berørt fordi de øvre lag av kjøreflaten er montert i en vinkel på 45 grader.

2. Mindre skader ved fall.

3. Vesentlige økonomiske besparelser, fordi underlaget trenger ingen forberedelse.

4. Det kan installeres hvor som helst.

Denne type skateanlegg er tilgjengelig i flere konfigurasjoner: Eco, Base, Base + og Pro.

Alle Skateparkelementer har blitt designet av profesjonelle skatere og er egnet for skateboardere, roller skatere, BMX og scooter ryttere, og produsert i henhold til sikkerhetsstandarden EN 14974: 2010.

Vårt skatepark utviklingsteam har 10 års erfaring på dette feltet. Alle elementene har blitt produsert industrielt ved hjelp av Computer Numerical Controlled (CNC)-teknologi for skjæring, som sikrer at støttestrukturer opprettholde sin form og derav bidrar til lang levetid på hele produktet. Materialene som brukes er værbestandige. Dette sikrer lang levetid på skateparkene i vanskelige forhold også. Bruksflatene på våre standardprodukter er dekket med høykvalitets vanntett bjørk kryssfiner med antiskli fenyl belegg.

Kun Torx-skruer blir brukt for sammenføyning av elementer for å sikre sterke og stabile forbindelser. Siden overflaten er dekket med to lag kryssfiner, må bare det øvre laget byttes ut når det en gang blir slitt ned. Dette sikrer lavere vedlikeholdskostnader.

Arealbehov L x B x H: 24m x 12m x 4m

Relaterte produkter

Demo Options