Vedlikeholdsfrie benker og bord

Vedlikeholdsfrie benker og bord

Her finner dere vedlikeholdsfrie produkter med ekstremt lang holdbarhetstid.

Vi kan bare vise noen av en lang rekke forskjellige kombinasjoner i forhold til bredde, utseende og materialvalg. Her kan det fritt kombineres i stål, Pagwood, Lerk eller resirkulert plast; i kombinasjon med forskjellige understell. Benke...

Vedlikeholdsfrie benker og bord

Her finner dere vedlikeholdsfrie produkter med ekstremt lang holdbarhetstid.

Vi kan bare vise noen av en lang rekke forskjellige kombinasjoner i forhold til bredde, utseende og materialvalg. Her kan det fritt kombineres i stål, Pagwood, Lerk eller resirkulert plast; i kombinasjon med forskjellige understell. Benkene kan leveres med eller uten rygg, og kan også kobles sammen i grupper.

Harmony-benkene fåes i 60, 120 og 180cm bredde; de øvrige i 180cm. Ved å gå inn på denne benken vil du kunne se alle ben/armlene-variantene. Disse kan også leveres på "Style"-benkene.

Dersom du går inn på "Style Stella"-benken, vil du kunne se de forskjellige materialene du kan få i sete og rygg, og også fargevalgene på stålelementene. De samme mulighetene finnes også på "Tabula"-bordene og "Parador"-sittegruppene.

I tillegg har vi også sittegrupper satt sammen av enkeltseter i mange forskjellige utforminger og materialer.

Møblene har 10 års fabrikkgaranti mot rust, men forventet holdbarhet er svært mye lenger.

Ta kontakt for ytterligere opplysninger.

Mer
  • Tabula bord Se bildene for noen av de forskjellige løsningene!Ta kontakt for pristilbud!

  • Style Stella utebenk Fåes i en mengde forskjellige materialer og farger.Ta kontakt for pristilbud!

  • Parador Harmony Kan også leveres med én eller to rygger. Vedlikeholdsfri Parador sittegruppe bord med benker. Varmgalvanisert ramme med 38 mm rørdiameter.  Ta kontakt for pristilbud!

  • Harmony benk Trådgitter i sete og rygg; lakkert, vedlikeholdsfritt produkt. Mange variasjoner, både i farger og føtter. Fås i 60, 120 og 180cm bredde. Bruk alternativene for å se løsninger og priser (kun 180cm i velgeren). Garanti 10 år, forventet levetid 30 år ++.Ta kontakt for pristilbud!

  • Parador Style sittegruppe Leveres uten, eller med én eller to rygger. I og med det er store variasjoner i materialer og utforming, kan prisene variere mye. Ta kontakt for mer informasjon og et ptistilbud!

  • Benk Gloria Harmony 1800 mm med siktbetong ben.  Sitteflate og rygglene i en sammenhengende konstruksjon av solide rundrør og trådgitter.  Sitteflaten er 1800 mm lang. Full lengde inkl. ben er 2050mm.  Solid og stabil konstruksjon med en rekke gode egenskaper og meget lang holdbarhetstid.

  • Benk Gloria Syle 1800 mm med siktbetong ben.  Sitteflate og rygglene i en sammenhengende konstruksjon av solide rundrør og trådgitter.  Sitteflaten er 1800 mm lang. Full lengde inkl. ben er 2050mm.  Solid og stabil konstruksjon med en rekke gode egenskaper og meget lang holdbarhetstid.

  • Benk Gloria Syle 1800 mm med siktbetong ben, sete og ryglene i resirkulerbart kunstoffmateriale.  Sitteflaten er 1800 mm lang. Full lengde inkl. ben er 2050mm.  Solid og stabil konstruksjon med en rekke gode egenskaper og meget lang holdbarhetstid. Vedlikeholdsfri. 

  • Benk Gloria Syle 1800 mm med siktbetong ben sete og rygg i varmebehandlet og høytrykkslaminert Rødbøk.  Sitteflaten er 1800 mm lang. Full lengde inkl. ben er 2050mm.  Solid og stabil konstruksjon med en rekke gode egenskaper og meget lang holdbarhetstid. Vedlikeholdsfri. 

Demo Options