Nærmiljøanlegg

Nærmiljøanlegg

Nærmiljøanlegg er et begrep som brukes om mindre anlegg for uorganisert aktivitet. Tradisjonelt har nærmiljøanlegg vært ballbinger, men i dag er det i tillegg til fotball, et mangfold av aktiviteter som kvalifiserer som aktuelle anlegg for delfinansiering med spillemidler og tilskudd fra diverse stiftelser. Hos oss finner du et ri...

Nærmiljøanlegg

Nærmiljøanlegg er et begrep som brukes om mindre anlegg for uorganisert aktivitet. Tradisjonelt har nærmiljøanlegg vært ballbinger, men i dag er det i tillegg til fotball, et mangfold av aktiviteter som kvalifiserer som aktuelle anlegg for delfinansiering med spillemidler og tilskudd fra diverse stiftelser. Hos oss finner du et rikholdig utvalg av slike anlegg. Vi har anlegg med  svært god lyddemping, så støy i nærområdet er ikke lenger et problem.

Se nedenfor!

NB! Vi gjør i denne sammenhengen også oppmerksom på skateanleggene som du finner i en egen kategori i hovedmenyen.

Kontakt oss for tilbud på anleggene, så er du i gang!

Mer
  • Multiskuddvegg Medium Medium skuddvegg for fotball, håndball, basketball. Støydempet. Fåes også i både mindre og større versjon, og i flere fargekombinasjoner.

  • Solide minigolfbaner i betong.

  • Utendørs treningsapparater VTVK Serien av utendørs treningsapparater består av 14 stk apparater. Ta kontakt for pristilbud!

  • JD-Fit PHD109 Full pakke 9 stk apparater Jd-fit serien består av 9 utendørs treningsapparater som kan brukes alene eller i sammenheng med PHD serien som består av 14 apparater. Ta kontakt for pristilbud!

  • Under bildene vil du finne fanen "NEDLASTNING", her kan du laste ned denne katalogen.

  • Multiskuddvegg stor Multiskuddvegg stor. Skuddvegg for fotball, håndball, basketball.Solid vegg i lyddempende materiale. Fåes også i både mindre og større versjon.Leveres i ulike farger.

  • Ballbinge - støydempet Multisportarenaene er bygget opp av moduler og derfor svært fleksible. De kan tilpasses nær sagt alle plasseringer. Banene har et unikt støydempingssystem. Detaljene i konstruksjonen absorberer og reduserer lyden raskere enn i andre vanlige ballbinger. Dette gjør den ideell

  • Multiskuddvegg liten Multiskuddvegg liten. Skuddvegg for fotball, håndball, basketball.Solid vegg i lyddempende materiale. Fåes også i både mindre og større versjon.Leveres i ulike farger.

  • Puttebinge Liiten ballbinge som gir de små store opplevelser! Meget solid og anvendelig "ballbinge" som er enkel å montere/demontere. Størrelse lxbxh 721x428x85cm. Kan plasseres ut som en oval eller rektangulær form. Kjempegøy med fotball på minimål.  Perfekt for barnehager, borettslag, messer,